top of page
La Luna Baby Spa-Ugchelen-Floaten-Shantala massage-Babyspa
La Luna Baby Spa-Ugchelen-Floaten-Shantala massage-Babyspa
La Luna Baby Spa-Ugchelen-Floaten-Shantala massage-Babyspa
La Luna Baby Spa-Ugchelen-Floaten-Shantala massage-Babyspa

Happy to see you here!

Graag stel ik mij even voor. Ik ben Jamie, mij zul je ontmoeten als je een bezoekje brengt aan La Luna Baby spa. Sinds mei 2021 ben ik moeder van onze kleine, grote jongen Sepp Noah. Inmiddels heb ik mijn baby en kinder EHBO diploma en ben ik gecertificeerd docente Shantala babymassage.

Begin 2022 zal La Luna baby spa de eerste baby’tjes ontvangen voor heerlijke ontspanning en mooie herinneringen. Naast het floaten en de massage zijn in de salon ook de mooie, natuurlijke baby verzorgingsproducten van Naïf te verkrijgen. Hiernaast verkopen wij ook zelf samengestelde cadeaupakketjes, cadeaubonnen voor een bezoekje aan La Luna baby spa en handgemaakte bijtringen, speenkoorden en knuffeltjes. Leuk als kraamcadeau of voor jezelf. Stuur me gerust een bericht via Whatsapp of e-mail als je vragen hierover hebt of als je wil bestellen!

De spa is gevestigd in een gezondheidscentrum in Ugchelen, hier kan je makkelijk voor de deur parkeren. Ben je er? Druk even op de bel, dan doe ik voor je open! Als je binnen bent kan je met de lift naar boven.

Floaten

Floaten is een vorm van hydrotherapie ofwel het bewegen in warm water. Tijdens het floaten draagt je baby een veilige nek ring, waarbij zijn of haar kinnetje op de zachte ring rust. Hierdoor én door de tegendruk van het water, dat is verwarmd tot lichaamstemperatuur, voelt je baby heerlijk gewichtloos en kan hij of zij lekker rond dobberen net zoals in mama’s buik!

Floaten verbetert de balans van je baby, wat op lange termijn kan helpen bij het kruipen, lopen en zwemmen. Daarnaast helpt de tegendruk van het water tegen de beruchte buik krampjes. Door de inspanning van de floatsessie versterken de spieren en de longen van je baby. Ook ondersteunt het gevoel van het water de ontwikkeling van de hersenen.

 

Waardoor je baby lekker lang slaapt na het floaten? Het warme water werkt erg kalmerend en is goed voor het slaapritme.

 

Je kleintje aan het genieten? Dan zet ik een kopje koffie of thee voor jullie!

La Luna Baby Spa-Ugchelen-Floaten-Shantala massage-Babyspa
La Luna Baby Spa-Ugchelen-Floaten-Shantala massage-Babyspa

Massage

Na de floatsessie van ongeveer een half uur (afhankelijk van hoe jou baby het ervaart), starten we met de baby massage. Een massage gebaseerd op de technieken van de Shantala baby massage van ongeveer 20 minuten. Deze zullen wij voordoen op een pop en zal jij als vader, moeder of begeleider zelf uitvoeren op je baby. Zo kan je het thuis nog eens doen!

 

Door te masseren geef je je baby een gevoel van geborgenheid, veiligheid en vertrouwen daarnaast heeft het een positieve werking op emotionele, geestelijke en lichamelijke ontwikkeling.

 

De massage heeft ook een grote invloed op de hormonen van je baby. Zo gaat het stresshormoon Cortisol omlaag maar de hormonen voor een prettige stemming en liefde omhoog (Serotonine & Oxytocine). Daarnaast heeft het nog veel meer voordelen, een aantal daarvan zijn bijvoorbeeld, net zoals bij het floaten het slaapgedrag van je baby maar ook het immuunsysteem wordt versterkt.

Is je kindje prematuur geboren? Dan is de massage ook aan te raden, het heeft namelijk zeer positieve effecten voor bijvoorbeeld de groei van je kleintje. Ook draagt het bij aan een betere hechting tussen ouder en kind na een couveuse periode. Hier masseren we wel zachter en kijken we goed naar de behoeften van jouw baby.

Ben je benieuwd hoeveel je baby weegt? Wij hebben een speciale weegschaal staan zodat je je kleine kan wegen. Wij zullen dit voor je noteren als je dat wil.

 

Bij La Luna Baby spa is jou baby koning(in)! Wij respecteren de grens en gunnen jou baby de tijd om te wennen. Gaat het echt niet? Dat kan gebeuren. We willen niks dwingen, dan mag je gewoon een andere keer opnieuw komen proberen.

bottom of page